7 juni

HELPDESK ROTSOORD maakt overuren

HELPDESK ROTSOORD maakt overuren

Industrieel Maatwerk

Industrieel maatwerk toont projecten waarbij producten op een industriële manier vervaardigd worden maar vanuit een ambachtelijk principe tot stand komen. Een uniek voorbeeld is L’Artisan Electronique van het Belgische designduo Unfold in samenwerking met Tim Knapen. Ze ontwierpen een keramiekprinter en een virtuele draaischijf waarmee bezoekers een eigen vorm in porseleinklei kunnen maken, en brengen zo maatwerk en industrie bij elkaar.
www.unfold.be

Het Europees Keramisch Werkcentrum in Den Bosch is een internationale werkplaats, gespecialiseerd in keramiek. Beeldend kunstenaars, ontwerpers en architecten kunnen in Den Bosch de technische en artistieke mogelijkheden van het materiaal onderzoeken. Hier ontstaan niet alleen bijzondere ontwerpen en producten maar wordt ook en nadrukkelijk de samenwerking met de industrie gezocht. Directeur Ranti Tjan vertelt over deze bijzondere verbanden en verbonden.
www.ekwc.nl

Sprekers: o.a. Dries Verbruggen, Ranti Tjan. Moderator: Anne van der Zwaag. Programmering: Anne van der Zwaag en Studio Maarten Kolk & Guus Kusters.

Locatie: werkoord ROTSOORD, Heuveloord 140, Utrecht

Tijd: 19:00 - 21:00

Toegang €5,-
Studenten €2,50